Після масованої ракетної атаки частина Харківщини досі без світла

У Житомирі та Харкові частина споживачів досі залишається без електропостачання після масованої ракетної атаки 9 березня.

Про це повідомляє «Укренерго».

Критична інфраструктура Харкова та Житомира працює переважно від автономних джерел живлення.

Також унаслідок пошкоджень обладнання на Харківщині й Житомирщині є мережеві обмеження, тож там уводять графіки погодинних відключень. Ці графіки складають і застосовують обленерго.

У Харківській ОВА повідомляли, що без електроенергії залишаються 470 тисяч споживачів у Харкові та 50 тисяч в області.

“У м. Харків заживлена критична інфраструктура та частина споживачів. Відновлювальні роботи тривають. Без електроенергії залишаються – 470 тис. споживачів у Харкові та 50 тис. в області. Енергетики роблять усе можливе, щоб заживити усіх споживачів якнайшвидше”, – написав у ТГ глава ХОВА Олег Синєгубов.

Крім того, на Дніпропетровщині та Запоріжжі діють аварійні вимкнення. Бригади намагаються якомога швидше відновити стабільне електропостачання.

У решті регіонів обмежень немає. Споживання по Україні на рівні робочого дня.

Читайте також:
У Повітряних силах розповіли, як уночі нейтралізували всі керовані крилаті ракети РФ Х-31П та Х-59

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна