У Запоріжжі поховали сім’ю Фурників: батьків із 8-місячною донею, що загинули від ракетного удару РФ

У Запоріжжі поховали подружжя 23-річних Іллі та Каміли Фурників і їхню маленьку доньку Емілію: сім’я загинула 2 березня внаслідок удару російської ракети.

Прощання з молодою сім’єю відбулося в четвер, 9 березня – саме в цей день Емілії виповнилося б 8 місяців, пише запорізький сайт 061.

Квартира, де мешкало подружжя з дитиною, була розташована на другому поверсі у третьому під’їзді будинку по вулиці Незалежної України, 67, який 2 березня зруйнувала російська ракета С-300.

Тіла родини знайшли під завалами через дві доби: батьки й маля лежали в одному ліжку.

Ілля родом з села Жеребянки, що у Василівському районі Запорізької області. Каміла – з села Вербове Пологівського району. Обидва населені пункти зараз окуповані росіянами.

Як розповіла тітка Каміли Тетяна, молоді люди познайомилися в Запоріжжі, де спершу разом навчалися в авіаційному коледжі, а потім працювали на заводі “Мотор Січ” (але в різних цехах).

Молода сім’я дуже чекала на дитину. Повномасштабне вторгнення РФ застало подружжя Фурників у Жеребянках, куди вони поїхали провідати рідних. Вагітна Каміла ховалася від обстрілів у підвалі. Потім їм з Іллею вдалося вирватися з окупації і виїхати в Запоріжжя.

Звідти сім’я спершу вирушила на захід України, де народилася Емілія. Але в лютому цього року всі повернулися в Запоріжжя – буквально за тиждень до того, як Росія вчинила черговий воєнний злочин, вдаривши ракетою по житловій п’ятиповерхівці.

На похорон прийшли батьки Каміли, друзі, знайомі та колеги загиблих. Рідні Іллі не змогли виїхати з окупації.

Читайте також:
Число загиблих унаслідок обстрілу росіянами 5-поверхівки в Запоріжжі зросло до 13

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна