Після масованого ракетного удару РФ Зеленський провів нараду з силовиками та урядовцями

Президент Володимир Зеленський провів нараду з силовиками та урядовцями щодо російського удару по українській інфраструктурі.

Про це він повідомив у четвер, 9 березня.

За словами глави держави, на нараді були присутні представники РНБО, МВС, СБУ, Укроборонпрому, Генштабу, ГУР, СЗРУ та відповідні представники уряду.

“Сьогоднішнім обстрілом атакували Дніпропетровську, Житомирську, Кіровоградську, Харківську, Сумську, Вінницьку, Львівську, Івано-Франківську, Одеську, Запорізьку області та місто Київ. Дякую нашим силам ППО за вагому роботу, за захист наших людей”, – зазначив Зеленський.

Президент наголосив на важливості забезпечення захисту енергетичної інфраструктури від ворожих обстрілів та швидкого відновлення електропостачання в областях, що постраждали.

“Попри тисячі російських атак ми всі разом забезпечимо незламність України. Працюємо. Переможемо!”, – запевнив він.

Читайте також:
Під час нічної атаки РФ випустила по Україні 81 ракету різного типу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна