“Шахтар” забезпечив лікування в Ізраїлі свого важко пораненого ультраса із ЗСУ

Футбольний клуб “Шахтар” узяв на себе лікування важко пораненого військовослужбовця Збройних сил України Євгена Ларченка, який був ультрасом “гірників”.

Про це 6 березня повідомила пресслужба донеччан.

Боєць ЗСУ Євген Ларченко дістав поранення нижньої і верхньої щелепи від уламка міни, що розірвалася, у боях за Запорізьку область у травні 2022 року.

Євген Ларченко

Євген – багаторічний уболівальник “Шахтаря”, представник руху ультрас, до 2014 року мешкав у Донецьку.

“Клуб організує лікування воїна в ізраїльському місті Нагарія в Galilee Medical Center. Фахівці клініки мають багатий досвід у лікуванні подібних поранень. Євген потребує складної операції, для чого в Сполучених Штатах Америки має бути виготовлено індивідуальний імплант для щелепи. Воїн ЗСУ пройшов обстеження і готується до операції”, – розповіли “гірники”.

поранений Військовослужбовець ЗСУ Євген Ларченко_Ізраїль_3 поранений Військовослужбовець ЗСУ Євген Ларченко_Ізраїль_2 поранений Військовослужбовець ЗСУ Євген Ларченко_Ізраїль поранений Військовослужбовець ЗСУ Євген Ларченко
<
>

У клубі нагадали, що раніше “Шахтар” організував у США операцію звільненого з полону морського піхотинця Михайла Діанова. Тепер він також підтримує лікування Ларченка за допомогою донатів від українців.

Читайте також:
На війні за Україну загинув легендарний ультрас “Шахтаря” Андрій “Тухан”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна