Число загиблих унаслідок обстрілу росіянами 5-поверхівки в Запоріжжі зросло до 13

Унаслідок удару росіян по житловому будинку в Запоріжжі кількість загиблих зросла до 13.

Про це вранці в неділю, 5 березня, повідомляє ГУ ДСНС України в Запорізькій області, у зведенні станом на 11:00.

“Вже четверту добу рятувальники ліквідовують наслідки ракетного удару по житловому будинку у Запоріжжі. У цілодобовому режимі співробітники ДСНС продовжують роботи з пошуку людей під завалами та демонтажу небезпечних елементів будинку. (…) З-під завалів будинку рятувальники деблокували 13 загиблих, з них 1 дитина”, – ідеться в повідомленні.

Загалом до робіт залучено 110 співробітників різних служб та 39 одиниць техніки, з них від ДСНС – 63 рятувальники та 19 одиниць техніки.

Комунальні служби вивезли понад 893 тонни будівельних уламків. Психологи ДСНС на місті події надали допомогу 100 мешканцям будинку та родичам постраждалих.

Нагадаємо, напередодні рятувальники дістали з-під руїн тіло 8-місячної дівчинки, яка загинула разом зі своєю родиною.

Нагадаємо, 2 березня близько 1:30 російська армія вдарила по 5-поверховому житловому будинку в Запоріжжі ракетою С-300. Силами підрозділів ДСНС вдалося врятувати 11 осіб. В лікарнях міста перебувають семеро постраждалих, двоє з них – у тяжкому стані.

Читайте також:
У Запоріжжі після удару РФ продовжують шукати загиблих під завалами будинку. Зеленський пообіцяв відповідь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна