Три бригади Сухопутних військ відбили штурм росіян біля Авдіївки і взяли полонених. ВІДЕО

У районі Авдіївки Донецької області підрозділи окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького, 55-ї артилерійської бригади “Запорізька Січ” та 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка відбили штурм росіян, знищивши вісім одиниць бронетехніки та взявши полонених.

Про це вранці в суботу, 4 березня, повідомляє пресслужба Командування Сухопутних військ ЗСУ.

“На Авдіївському напрямку ворог намагався штурмувати наші позиції. В підсумку 2-й механізований батальйон Президентської бригади у взаємодії з артилерією 55 оабр та 110 омбр ліквідували 3 танки, 5 БМП та ще 6 противників взяли у полон”, – ідеться в повідомленні.

“Наступного дня противник здійснив ще одну спробу штурму, яка також виявилась невдалою”, – зазначили в СВ, додавши відео.

Нагадаємо, попри те, що місто Авдіївка стоїть на самій лінії фронту ще з 2014 року, за рік повномасштабного вторгнення російські війська тут майже не просунулися.

Читайте також:
Україна посилила оборону Бахмута елітними підрозділами, – британська розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна