Міноборони і ГШ порадилися, як розв’язати проблеми військкоматів

Новопризначений перший заступник міністра оборони генерал-лейтенант Олександр Павлюк провів нараду щодо проблем територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військкоматів) за участі представників Міністерства оборони, Генерального штабу та керівників самих ТЦК.

Про це в середу, 1 березня, повідомила ще одна заступниця міністра оборони та учасниця наради – Ганна Маляр.

“Повномасштабне вторгнення створило нові виклики на всіх напрямках, у тому числі і для ТЦК СП. Крім збільшеного обсягу роботи, з‘явився ряд завдань, продиктованих війною. Тому, сьогодні на нараді обговорили, що саме треба оптимізувати в роботі ТЦК СП і як цього досягти. Розглянули та детально розібрали проблеми, щодо яких надходять скарги громадян”, – зазначила Маляр, маючи на увазі численні нарікання на роботу військкоматів у ході постійної мобілізації.

“Відпрацювали цілий ряд важливих питань з урахуванням досвіду, набутого за час повномасштабної війни.
Зокрема, щодо нормативних змін, необхідних для поліпшення роботи ТЦК СП; удосконалення процедури укладення контракту на службу; цифровізації роботи ТЦК СП; дотримання прав осіб, які призиваються за мобілізацією; роботи ТЦК СП з родичами загиблих та безвісти зниклих”, – розповіла Ганна Маляр.

Військкоми на нараді в Міноборони. Фото: пресслужба МОУ

Читайте також:
Молодикам, які споювали дівчат і знущалися з них, оголосили підозру і вручили повістки у військкомат, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна