Командувач СВ Сирський відвідав Бахмут, який атакують рашисти. ФОТО, МАПА

Командувач Східного угруповання військ, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини Сил оборони в Бахмуті та на його околицях – там, де зараз точаться найзапекліші бої, російські війська не залишають спроб прорвати оборону і захопити місто на Донеччині.

Про це повідомила пресслужба Сухопутних військ у суботу, 25 лютого.

“Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини Сил оборони, які захищають місто та підступи до нього. Основні зусилля російські окупанти зосередили на захопленні Бахмута та його оточенні. Бої йдуть навколо самого міста та на його околицях”, – сказано в повідомленні.

Генерал-полковник Сирський перевірив стан справ у підлеглих підрозділах, заслухав командирів підрозділів із проблемних питань, надав допомогу у їх вирішенні та підтримав військовослужбовців.

Фотогалерея СВ ЗСУ:

Олександр Сирський у Бахмуті 25-02-2023_6 Олександр Сирський у Бахмуті 25-02-2023_2 Олександр Сирський у Бахмуті 25-02-2023_3 Олександр Сирський у Бахмуті 25-02-2023_4 Олександр Сирський у Бахмуті 25-02-2023_5 Олександр Сирський у Бахмуті 25-02-2023_8 Олександр Сирський у Бахмуті 25-02-2023_7
<
>
Українські військові в штабі в районі Бахмута 25 лютого 2023. Фото: ФБ Командування Сухопутних військ ЗСУ

Командувач подякував всім захисникам, відзначивши їх надзвичайну стійкість та героїзм, і нагородив кращих захисників цінними подарунками.

Варто зазначити, що в останні дні російська сторона заявляє про просування окупантів на півночі від Бахмута. Це відображається на верифікованій мапі DeepState.

Мапа становища військ навколо Бахмута на початок доби 25 лютого 2023

Читайте також:
Вуличні бої, планування операцій, знищені й полонені “вагнерівці”: прикордонники показали ВІДЕО оборони Бахмута

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна