Путін анонсував постачання армії РФ новітнього озброєння та заявив про потребу зміцнення ядерної тріади

Президент країни-агресора Володимир Путін у своєму привітанні на “день захисника Вітчизни”, який відзначають в РФ 23 лютого, розказав про поставки армії новітнього озброєння, включаючи пускові установки ракетного комплексу “Сармат” із новою важкою ракетою.

Виступ Путіна цитує “Медуза”.

“Цього року на бойове чергування заступають перші пускові установки ракетного комплексу “Сармат” із новою важкою ракетою. Продовжимо серійне виробництво гіперзвукових комплексів повітряного базування “Кинджал” і почнемо масові поставки гіперзвукових ракет морського базування “Циркон”, – сказав Путін.

За його словами, російські війська також отримають “нові ударні системи, засоби розвідки і зв’язку, безпілотники та артилерійські комплекси”.

Крім цього, Путін пообіцяв “вести збалансований, якісний розвиток усіх складових Збройних сил, удосконалювати систему підготовки частин і підрозділів”.

“Міцна основа тут – солдати, сержанти, офіцери, які проявили себе якнайкраще під час бойових дій на передовій”, – заявив Путні, підкресливши, що “мільйони людей щиро, за покликом серця допомагають бійцям на передовій, і ця незламна єдність – запорука нашої перемоги”.

Президент РФ також заявив про необхідність зміцнення ядерної тріади, пише “Интерфакс”.

Читайте також:
Путін війну не припиняє, а хоче зробити її “народною”: головне для нас із його виступу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна