У Львівській та Одеській військових академіях – випуск офіцерів. Звернувся Зеленський

У Львівській та Одеській військових академіях сьогодні – випуск офіцерів. Президент України Володимир Зеленський звернувся до випускників.

Його промову поширила пресслужба ОПУ в середу, 22 лютого.

Глава держави пр ивітав офіцерів із тим, що вони мають змогу “зробити частиною своєї долі історичну українську перемогу”. 

“Саме зараз і саме в цій війні, яку українці не починали, але яку нам із вами належить завершити нашою спільною перемогою, Україна здобуде собі гарантований захист. Захист на покоління. Не буде ворога на нашій землі. Не буде кайданів на нашому народові. Не буде приниження на українцях. Не буде навіть думки десь там на чужині, що нібито можна напасти на Україну й щось від того отримати для себе. Саме такий результат ви маєте здобути в боях. Здобути разом зі своїми солдатами, разом із братами й сестрами по зброї, разом з усією нашою державою. Українці пишаються своєю армією, усіма нашими силами оборони, і це чесна гордість. Її заслужили тисячі українських воїнів своєю хоробрістю, стійкістю, влучністю. Я впевнений, що ви можете стати саме такими воїнами”, – йдеться в повідомленні. 

Зеленський також нагадав, що вже вдруге за час повномасштабної війни наші військові навчальні заклади відправляють до офіцерського корпусу Збройних Сил України та інших військових формувань поповнення.

Президент також вернувся також до батьків, вихователів молодих офіцерів, подякувавши за виховання.

Він підкреслив, що молоді офіцери поповнять колективи  бойових бригад – механізованих, мотопіхотних, танкових, артилерійських, десантно-штурмових, гірсько-штурмових, штурмових та морської піхоти, а також військових частин спеціального призначення.

“Дехто з вас очолить підрозділи у нових штурмових бригадах, які лише формуються. Завжди і всюди будьте хоробрими й бережіть своїх солдатів. Завжди і всюди дбайте про честь своїх підрозділів, вірте в себе та вірте в Україну. Будьте гідними героїзму всіх тих, хто вже проявив себе в боях за Україну та українців! Будьте гідними нашої перемоги. Перемога України буде”, – резюмував Зеленський. 

Читайте також:
У ССО – випуск курсу Руху опору. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна