Байден прокоментував рішення Росії припинити участь у договорі про СНО

Президент США Джо Байден заявив, що президент Путін вчинив помилку, призупинивши участь Росії в останньому чинному договорі між США та РФ з контролю над ядерними озброєннями.

Байден озвучив свій коментар журналістам після прибуття до президентського палацу у Варшаві на саміт Бухарестської дев’ятки, передає АР в середу, 22 лютого.

“Велика помилка”, – коротко сказав президент США про рішення Кремля.

Це перший коментар Байдена після того, як 21 лютого Володимир Путін оголосив, що Росія “призупиняє” участь у договорі через підтримку США України, та звинуватив Сполучені Штати і їхніх союзників у НАТО в тому, що вони відкрито працюють на знищення Росії.
Рада Федерації на засіданні 22 лютого проголосувала за закон, що припиняє участь РФ у Договорі про стратегічні наступальні озброєння.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав Росію переглянути своє рішення про призупинення своєї участі у договорі про СНО.

Читайте також:
89% українців готові чинити опір навіть у випадку ядерного удару, – соціологія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна