“Чіткий сигнал на болота”: Кулеба прокоментував візит Байдена

І президент США Джо Байден, і глава української держави Володимир Зеленський залишилися задоволеними перемовинами в понеділок, 20 лютого.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

“Відбули історичний візит. Скажу так: обидва президенти задоволені розмовою. Атмосфера – максимально довірлива і душевна. Цей візит є перемогою українського народу і президента Зеленського. Він здійснений всупереч всьому заради перемоги України і всього вільного світу. Чіткий сигнал на болота – вас ніхто не боїться!”, – написав Кулеба у ФБ. 

Сам глава МЗС, щойно приїхавши з Мюнхена, заявив, що знову вирушає в дорогу. Він відновлює своє відрядження в Брюссель, Гаагу та Нью-Йорк.

“Брюссель: перша тристороння зустріч Україна-ЄС-НАТО для координації зусиль щодо зброї, тренувань, збільшення обсягів роботи оборонної промисловості. Гаага: переговори щодо зброї, відповідальності, членства України в ЄС і участь в заходах з нагоди року повномасштабного вторгнення. Нью-Йорк: Генасамблея, Рада Безпеки, зустрічі. Це буде про коаліцію на підтримку України, Формулу миру Зеленського, а також інші важливі рішення”, – йдеться в повідомленні. 

Читайте також:
Про що говорили Байден і Зеленський: подробиці від Банкової

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна