У Бердянську горить база відпочинку на Косі, де росіяни влаштували військовий шпиталь

В окупованому Бердянську Запорізької області горить база відпочинку “Райський куточок”, де був шпиталь російських військ.

Про це в неділю, 19 лютого, повідомляє законна міська рада з посиланням на місцевих жителів.

У соціальних мережах бердянці повідомляють, що на Косі, де розташована база відпочинку “Райський куточок”, зайнялася велика пожежа.

За попередньою інформацією міськради, саме у цьому закладі, який до війни належав голові РВА Олексію Бакаю, окупанти розташували військовий шпиталь.

“Окупанти у своїх пропагандистських каналах публікують інформацію, що причина пожежі на “Райському куточку” – [коротке] замикання. За їхньою інформацією, загорівся ресторан, котельня та частина гаражів.
Чого взимку на Косі палає ресторан, незрозуміло. Але можна сказати впевнено, що майно, яке вони не використовують у власних цілях, вони точно гасити не стали б. Відповідно, цей об’єкт для них дуже важливий”, – прокоментували також у міськраді.

Читайте також:
Хороша новина – США надають Україні ракети GLSDB, що дістають до Бердянська. Погано, що їх довго чекати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна