“Ви програли!” Російські ракети уразили два НПЗ, але це не вплине на паливний ринок, – експерт

Сьогоднішній ракетний удар РФ припав по Кременчуцькому та Дрогобицькому нафтопереробних заводах. Однак це не завдасть шкоди паливній галузі України.

Про це вдень у четвер, 16 лютого, пише експерт ринку пального Сергій Куюн.

“Новий ракетний удар – по Кременчуцькому та Дрогобицькому нафтопереробних заводах. Перший і так вбитий попередніми більш як 30 ракетами, другий – стоїть уже майже 15 років”, – зазначив експерт.

“Зрозумійте вже, дефективні, що цей ринок працює та забезпечує профіцитні постачання не тільки без «без вас», але й без цих заводів. Ви програли!” – додав експерт, звертаючись до росіян.

Контекст

Як інформувала “Новинарня“, під час нічного обстрілу 16 лютого ракетами і дронами армія Росії застосувала загалом 36 ракет (12 крилатих ракет повітряного базування Х-101/555, 8 крилатих ракет морського базування “Калібр”, 12 крилатих протикорабельних ракет повітряного базування Х-22, 3 керовані авіаційні ракети Х-59/31, 1 протикорабельну ракету “Онікс”). Силами та засобами ЗСУ було знищено 14 крилатих ракет та 2 керовані авіаційні ракети.
Повідомляли про влучання в об’єкти критичної інфраструктури у Полтавській і Львівській областях.

Читайте також:
Чітко бачили ціль: оприлюднено відео ракетного удару РФ по волонтерах у Бахмуті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна