Уночі росіяни випустили по Україні рекордну кількість ракет С-300, – Ігнат

Уночі росіяни випустили по Україні рекордну кількість ракет із ЗРК С-300.

Про це розповів речник Повітряних сил ЗСУ в ефірі “Єдиних новин” у п’ятницю, 10 лютого. 

“Вибухи, які сьогодні лунали, — це наслідки ракет зенітних ракетних комплексів С-300, якими противник бив по Харківській області з району Бєлгорода та із Запорізької області з району окупованого Токмака. Це, певно, був рекордний удар. Бо росіяни випустили до 35 зенітних ракет по Запорізькій та Харківській областях”, – сказав полковник Ігнат.

“Вони використовують цю зброю як терор. У той час, коли ми за допомогою С-300 збиваємо ворожі ракети, Росія запускає їх по густонаселених містах. І що далі розташоване місце запуску цих ракет, то більш неточно вони потрапляють по потенційних цілях”, – цитує Ігната “Армія.Інформ”.

Крім того, речник ПС повідомив, що ми маємо повне право давати відсіч та знищувати пускові установки, де б вони не були розташовані.

“Щодня наші винищувачі б’ють по цих зенітних ракетних комплексах протирадіолокаційними ракетами HARM. Але поки що цього замало, потрібна більш потужна зброя та адекватна відповідь ворогу, який тероризує мирних жителів”, — сказав речник Повітряних сил.

Читайте також:
Ракетна атака росіян: ППО збила вже п’ять “Калібрів” та п’ять дронів-камікадзе

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна