Протягом ночі ЗСУ відмінусували два катери та дві ДРГ росіян на півдні

За попередню ніч російські війська втратили на Південному напрямку два катери та дві диверсійно-розвідувальні групи.

Про це повідомила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону в понеділок, 6 лютого.

“Ми розуміємо, що ворог не полишає південь, він залишається в пріоритеті ворога. Досить потужні сили ще до цього були накопичені на нашому напрямку. Ми бачимо, що продовжується і розвідка, і аеророзвідка, у тому числі з використанням човнів, які вони повідтискали у місцевого населення. Вони продовжують диверсійними групами промацувати нашу оборону в бік Дніпра, на островах. Намагаючися там облаштувати свої спостережні пости, знову втратили два катери і дві диверсійно-розвідувальні групи за цю ніч”, – сказала Гуменюк, її цитує “Українська правда”.

Крім цього, за словами Гуменюк, у Чорному морі наразі вирує потужний шторм – п’ять-шість балів.

Читайте також:
ЗСУ переповіли, як уразили російський катер на Дніпрі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна