Кабмін призначив нового т.в.о. голови Держмитниці

Кабінет Міністрів змінив виконувача обов’язків очільника Державної митної служби України, замість В’ячеслава Демченка призначивши на цю посаду Сергія Звягінцева.

Про це повідомила пресслужба Кабміну.

Зазначається, що на своєму засіданні 1 лютого уряд звільнив Олександра Щуцького з посади першого заступника голови Держмитниці.

Окрім того, відсторонено від виконання повноважень за посадою та порушено дисциплінарне провадження стосовно заступника голови Державної митної служби Руслана Черкасського.

Також звільнено Юрія Сотника з посади першого заступника голови Державного агентства лісових ресурсів України та Андрія Лордкіпанідзе з посади заступника голови (він також тимчасово виконував обов’язки голови) Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Іншими рішеннями Кабмін призначив заступницю голови Держпродспоживслужби Ольгу Шевченко т.в.о. голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, а Сергія Звягінцева – тимчасовим виконувачем голови Державної митної служби.

У Держмитслужби немає постійного керівника вже понад рік. У листопаді 2021 року Павло Рябікін перейшов на роботу в Кабмін, і відтоді обов’язки голови виконував В’ячеслав Демченко – директор Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил.

Читайте також:
​​СБУ і БЕБ викрили корупційну схему на “зерновій угоді”: митники обікрали державу на мільярди гривень

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна