ЗСУ повністю знищили розвідроту російських морпіхів, яка штурмувала Вугледар

Військовослужбовці Сил оборони України повністю знищили розвідувальну роту російських морпіхів, яка штурмувала Вугледар на Донеччині.

Про це в понеділок, 30 січня, повідомила пресслужба Генштабу ЗСУ.

“За даними розвідки, серед російських військових циркулює інформація щодо повного знищення українськими воїнами сил та засобів окремої розвідувальної роти, приданої до 155-ї окремої бригади морської піхоти росії,  яка брала участь у штурмі міста Вугледар Донецької області”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в листопаді минулого року 155-а бригада морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ вже отримувала “по зубах” під Павлівкою.

“Тому не викликає здивування той факт, що вони знову зазнають важких втрат у тій самій місцині. Українські підрозділи, які боронять рубежі в районі Вугледару, нещодавно «радо» зустріли окупантів та перетворили на справжнє пекло їхнє тимчасове перебування на нашій землі. Протягом лише декількох днів російські окупаційні сили зазнали дуже важких втрат”, – наголошують в ГШ. 

Читайте також:
58 зіткнень за добу: на вугледарському напрямку тривають жорсткі бої

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна