Гайдай незабаром може втратити посаду голови Луганської ОВА, – ЗМІ

Сергія Гайдая найближчим часом можуть звільнити з посади голови Луганської обласної військової адміністрації.

Про це йдеться у публікації “Української правди” “Встигнути до контрнаступу. Посилення Єрмака, ротація в Кабміні, образи депутатів”.

“Найближчим часом посаду голови ВЦА може втратити Сергій Гайдай з Луганської області, якого хочуть відправити послом у Казахстан”, – йдеться в матеріалі. 

В публікації з посиланням на джерела зазначається, що наразі голова Офісу президента Андрій Єрмак та новопризначений заступник керівника ОП Олексій Кулеба займаються пошуком нових голів ОВА.

Стверджується, що знайти кандидатів на вакантні місця зараз доволі непросто. Охочих очолити Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську й Сумську області не багато, оскільки ці регіони лежать саме на напрямках потенційного нового наступу російської армії.

Гайдай очолює Луганську обласну державну адміністрацію (раніше обласну ВЦА) з 25 жовтня 2019 року.

Читайте також:
Кабмін погодив звільнення голів п’яти ОВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна