Рашисти ракетою С-300 влучили в житловий будинок у Харкові – є жертви

оновлено

Російські війська ввечері в неділю, 29 січня, обстріляли Харків зенітною ракетою – уразили житловий будинок та спричинили жертви.

Про це повідомив у телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Зафіксовано влучання ворожої ракети у житловий будинок в центрі міста. Київський район. Попередньо, ракетою С-300. На місці працюють всі екстрені служби. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється”, – написав голова області.

У свою чергу мер Харкова Ігор Терехов зазначив: “Під ударом Київський район міста. Влучання у житловий будинок. У будівлі пожежа. Сильні пошкодження. За інформацією, що потребує підтвердження, є постраждалі”.

Станом на 0:30 понеділка міський голова уточнив кількість жертв: “Попередньо, внаслідок удару по житловому будинку в Харкові одна людина загинула, троє постраждали”.

Читайте також:
ЗСУ відбили спробу наступу росіян на Харківщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна