“Дорогою російської орди”: Нацгвардія показала узбіччя траси Е-40 від Ізюма до Слов’янська

Нацгвардія показала, як виглядає узбіччя траси Е-40 на відтинку від Ізюма до Слов’янська, де тривали активні бої з російською армією.

Фото поширила у четвер, 26 січня, пресслужба Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

“Дорогою російської орди…..Ось на що перетворились узбіччя траси Е-40 на відтинку від Ізюма до Слов’янська. Колись квітучі села Долину, Краснопілля, Кам’янку росіяни перетворили на купу будівельного сміття, звели нанівець працю багатьох поколінь місцевого населення. Знавісніла російська орда принесла українцям Харківщини та Донеччини лише море крові, сліз та іржавого брухту. Вона безкарно ґвалтувала, нищила, карала, поки її не вибили звідси українські захисники. Але ми все відбудуємо! Перемога буде за нами”, – йдеться в описі до світлин. 

Читайте також:
В Ізюмі будуть вулиці Ратушного і Бандери, а Московську перейменують на Мазепи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна