EcoFlow Power Kit: зробить “пунктом незламності” кожен дім ℗

Якби існував рейтинг найбільш поширених звуків сезону, то зимою 2022-2023 року в Україні його очолило б гудіння генератора. Знищуючи нашу енергетичну інфраструктуру, вороги сподівалися занурити Україну в темряву й холод, спричинивши розпач і хаос. Але українці вкотре довели свою незламність, і замість впасти у відчай, швидко почали облаштовувати домівки різними засобами для забезпечення енергонезалежності.

Для приватних будинків та офісів найпоширенішим таким засобом є генератор. Утім, у цих міні-електростанцій є один дуже суттєвий недолік: вони дуже гучні. І якщо вдень це ще так-сяк можна витримати, то що робити при відключеннях електроенергії вночі – коли треба підтримувати роботу холодильника, системи опалення, насос, який качає воду, тощо? У цій ситуації справжнім порятунком може стати система енергонезалежності EcoFlow Power Kit.

Акумулятори системи EcoFlow Power Kit заряджаються й забезпечують ваш будинок електроенергією за будь-якої погоди

Що таке EcoFlow Power Kit

EcoFlow Power Kit – це перша у світі компактна система енергозабезпечення типу Plug and Play, що в цьому випадку означає буквально “швидко встановлюється й одразу працює”. Такі комплекти дозволяють забезпечити помешкання електроенергією для всіх необхідних потреб навіть у тому випадку, якщо ваш будинок узагалі не підключений до електромережі. І, звісно, за умов тривалих відключень світла.

Комплекти EcoFlow Power Kit складаються з кількох модулів:

  • EcoFlow Power Hub – “центральна” станція, в якій концентруються всі входи й виходи;
  • три LFP-акумулятори EcoFlow – потужністю 2 кВт·год або 5 кВт·год залежно від ваших потреб (максимальна потужність станції – 15 кВт·год, тобто три батареї по 5 кВт·год);
  • панель керування.

Максимального комплекту на 15 кВт·год зазвичай вистачає для енергоживлення середнього будинку впродовж доби, “ні в чому собі не відмовляючи”. Якщо ж використовувати електроенергію в економному режимі, то вистачить і на дві доби чи навіть більше.

Прилади, які можна зарядити за допомогою EcoFlow Power Kit:

При цьому у випадку відключень світла ви цього навіть не помітите, адже щойно живлення від мережі припиниться, “розумна” панель керування Smart Home автоматично починає споживати енергію від батарей Power Kit.

Де встановити систему

Завдяки тому, що блоки акумуляторів, які входять в EcoFlow Power Kit, можна компонувати, встановлюючи один на одного в різних комбінаціях, вся система є досить компактною.

До того ж, що особливо важливо в наших кліматичних умовах, акумулятори оснащені функцією автоматичного підігріву. Завдяки цьому вони заряджатимуться й працюватимуть навіть за мінусової температури (до -20° C) – це дозволяє поставити їх зовні будинку, зекономивши місце всередині.

Важливо зауважити, що акумулятори мають вбудовану систему BMS, яка захищає їх від перенапруги: це є додатковим фактором безпеки як для самої системи, так і для помешкання загалом.

Як зарядити EcoFlow Power Kit

Заряджати систему можна “традиційно”: від електромережі за наявності світла, від автомобільного акумулятора або від зовнішнього джерела живлення, яким у даному випадку є Smart Generator EcoFlow.

Але якщо встановити на будинку потужні сонячні панелі й підключити EcoFlow Power Kit до них, ваш дім буде не лише повністю автономною, а ще й екологічно безпечною “енергетичною фортецею”. При цьому для швидшої зарядки можна комбінувати кілька джерел.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна