Начальника патрульки Львівщини відсторонили за оригінальний подарунок дівчині

Начальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка відсторонили від посади за те, що він подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок.

Про це 22 січня повідомила Патрульна поліція України.

“Сьогодні мережею було поширене відео, на якому зображено начальника управління патрульної поліції у Львівській області, який, попередньо, презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові.

За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування”, – ідеться в повідомленні.

На відео видно, як Пилипенко дарує щось дівчині. Розпакувавши, вона скаче і коментує: “Перепустка через площу Ринок на мій “Мерседес”!.. Найкращий подарунок” – і цілує його.

Читайте також:
У Києві патрульні збили “шахіда” з автоматів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна