ЗСУ показали відео самогубчого наступу росіян на Запоріжжі

Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив відео, яке зафіксувало самогубчий “наступ” російських військ у Запорізькій області.

Запис опубліковано на фейсбуці та в телеграм-каналі ГШ 19 січня. При цьому про саму спробу атаки ворога в районах населених пунктів Оріхів і Гуляйполе Генштаб інформував 18 січня.

“Давно анонсований російськими пропагандистами “наступ” 58-ї армії ворога на Запорізькому напрямку лише зменшує кількість його особового складу та техніки. Низька підготовка і взаємодія між підрозділами противника швидше нагадує самогубство, ніж наступальні дії”, – йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗС України.

На відео видно, як невеликі групи солдатів ЗС РФ ідуть по полю на повний зріст, ланцюгом, фактично без підтримки бронетехніки.

Українські військові зазначили, що росіяни буквально йдуть на самогубство, адже тактика російських командирів робить з них та техніки легкі мішені для ЗСУ. В результаті провального штурму в окупантів стало менше на 30 осіб та на три танки.

Читайте також:
За добу 18 січня ЗСУ відбили атаки біля 14 населених пунктів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна