Прикордонники зупинили спробу прориву росіян біля Бахмута

Кілька груп піхоти російських військ намагалися обійти опорний пункт українських захисників біля Бахмута, але прикордонники втримали наступ ворога і знищили п’ятьох загарбників.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ у середу, 18 січня.

“Аби зупинити маневр російсько-окупаційних військ, наші бійці нав’язали окупантам стрілецький бій та запросили підтримку. Від обходу рубежу противник вимушено відмовився та спробував захопити позиції прикордонного підрозділу. Вогневе ураження загарбників здійснили прикордонники-мінометники й артилерія ЗСУ. Визначений рубіж втримали, активні дії українських оборонців зірвали спробу прориву окупантів”, – йдеться у повідомленні.

У ДПСУ повідомили, що бій тривав близько двох годин, за цей проміжок часу в невдалій атаці окупанти втратили 12 осіб: п’ять убитими та сім пораненими.

Читайте також:
У бою за Бахмут прикордонники знищили взвод росіян. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна