400 000 грн на укриття й пальне: Netpeak Group та “Моє місто” підтримали ревіталізований завод на Прикарпатті

Група українських IT-компаній Netpeak Group та акселератор громадських проєктів “Моє місто” об’єднали зусилля і підтримали “Фундацію Промприладу”, яка є частиною проєкту “Промприлад.Реновація”, надавши 400 тис. грн. Це перший проєкт гуманітарного напрямку, котрий отримав підтримку в рамках програми “Разом – більше”.

З початком повномасштабної війни група українських IT-компаній Netpeak Group сконцентрувала свої сили на чотирьох фронтах роботи: економічному, інформаційному, гуманітарному та мілітарному. Програма “Разом — більше” запущена з метою щомісяця підтримувати певний фонд коштами та розповідати про людей, які дбають про діяльність цього фонду.
За два місяці дії програми фінансова підтримка в розмірі по 400 тис. грн була надана фонду “Землячки, добровольчому батальйону парамедиків “Госпітальєри” та БФ Сергія Притули.

Новий отримувач допомоги інноваційний центр, локалізований на території ревіталізованого заводу “Промприлад” в Івано-Франківську. Проєкт “Промприлад.Реновація” являє собою ідею перезавантаження, створення майданчика для комунікації, поширення знань, співпраці державного сектору, громадськості та бізнесу. Він працює на перетині нової економіки та урбаністики, сучасного мистецтва та освіти для регіону Прикарпаття.

“Ми обрали дану ініціативу, тому що бачимо в ній великий потенціал для розвитку на території всієї України. Відкриття таких інноваційних центрів хоча б у кожному великому місті — це значний вклад в розвиток регіону та його населення”, — прокоментував засновник Netpeak Group Артем Бородатюк.

Передані кошти будуть спрямовані на придбання пального для генераторів, щоб забезпечити можливість працювати командам, які вимушено релокувалися до Івано-Франківська від початку повномасштабної агресії. Також частина коштів піде спрямована на оновлення приміщення укриття, щоб подбати про безпеку людей, які перебувають на території центру.

Ми радіємо цій співпраці та відкритості Netpeak Group до таких ініціатив. Для нас цінно, що український бізнес в такий непростий період надалі підтримує локальні проєкти, які дають можливість українцям працювати і підтримувати економічний фронт, — сказав керівник “Промприлад.Реновація” Юрій Філюк.

У часи війни “Фундація Промприладу” стала точкою опори для людей, які хочуть продовжувати працювати та відбудовувати економіку України. У просторах Промприладу зараз працює понад 300 людей.

Благодійники

Netpeak Group та “Моє Місто” відкриті до підтримки нових амбітних соціальних ініціатив, котрі мають на меті нести реальні зміни.

“Моє місто” — це частина Netpeak Group, акселератор громадських проєктів №1 в Україні.

За сім років доброчинці зібрали більше 13,1 млн грн на реалізацію 146 успішних громадських проєктів зі сфер інклюзії, екології, урбаністики, культури, допомоги тваринам, мілітарі тощо, а спільнота нараховує вже 14 793 користувачів.

Подати проєкт на акселератор та отримати ресурсну підтримку можна за посиланням.

Читайте також:
Порошенку в Херсоні не дозволяли запустити благодійну пекарню – назвали кілька причин

Проєкт “Зберегти Україну” реалізується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна