УВФ запускає групи підтримки для людей, які втратили близьких

Український ветеранський фонд започатковує групи підтримки у форматі зустрічей. Психологи Гарячої лінії допоможуть пройти горювання на групах підтримки.
Мешканці Києва та області зможуть приходити на особисті зустрічі. Мешканці інших регіонів можуть доєднуватися онлайн.

Про це у вівторок, 17 січня, повідомила пресслужба Українського ветеранського фонду.

“Що пропонується? 8-12 зустрічей, які будуть відбуватись раз на два тижні, у вихідні. Спілкування відбуватиметься за 8-кроковою програмою, розробленою Центром психологічної підтримки для людей, які втратили близьких. Участь безплатна“, – повідомили в УВФ. 

Перші зустрічі розпочнуться, коли набереться група. Щоб приєднатись, зареєструйтесь за посиланням.

“Ми сконтактуємо з охочими доєднатися протягом 3-х робочих днів після реєстрації та узгодимо час для індивідуальної зустрічі у форматі онлайн через платформу ZOOM”, – додали в УВФ. 

Групи підтримки для тих, хто втратив близьких – це можливість побути серед людей зі схожим досвідом, отримати взаємопідтримку та турботу.  

Проєкт реалізує Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів за підтримки IREX і Фонду швидкого реагування. 

Читайте також:
УВФ запустив новий конкурс для ГО, які допомагають ветеранам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна