ЗСУ під Соледаром ударили артою і “Точкою-У” – понад сотня росіян вирушили в пекло. ВІДЕО

Понад сотня російських окупантів були знищені в боях за місто Соледар Донецької області ударом української артилерії та ракети “Точка-У”.

Як передає “Новинарня“, про це вранці в четвер, 12 січня, повідомила пресслужба Командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

“Більше сотні росіян разом вирушили у пекло в районі Соледару. Це сталося завдяки злагодженій роботі воїнів ССО, артилеристів, ракетників”, – сказано в повідомленні.

“Скупчення противника на кількох ділянках виявили оператори Сил спеціальних операцій. По ворогу було скеровано артилерію, також на одній з ділянок було застосовано тактичний ракетний комплекс “Точка-У”.
В результаті цих кількох ударів підтверджено знищення більше 100 окупантів, 2 кулеметних та 2 мінометних розрахунків”, – зазначили в ССО.

Пресслужба оприлюднила відео одного з етапів відпрацювання артилерії по заданих координатах.

Перед цим про взяття Соледара заявив ватажок ПВК “Вагнер” Євген Пригожин, однак цю заяву 11 січня спростувало навіть міноборони Росії.

Читайте також:
Зеленський пояснив, чому Росія бреше про здобуття Соледара

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна