“Третьої світової не буде”: Зеленський виступив на врученні премії “Золотий глобус”

Під час 80-ї церемонії вручення американської кінонагороди “Золотий глобус” у Лос-Анджелесі президент України Володимир Зеленський виступив з відеозерненням.

Про це пише The Hill.

Зеленського представив актор Шон Пенн, який неодноразово відвідував Україну після початку війни.

Зеленський підкреслив, що премія зародилася у 1943 році – під час Другої світової війни, і додав, що боротьба України проти вторгнення Росії символізує “боротьбу за право нових поколінь дізнаватися про війну лише з фільмів”.

“Перша світова війна забрала мільйони життів. Друга світова війна забрала десятки мільйонів із них. Третьої світової війни не буде. Це не трилогія”, – сказав Зеленський, пообіцявши, що Україна “зупинить російську агресію” за допомогою вільного світу.

“Війна в Україні ще не закінчилася, але ситуація змінюється, і вже ясно, хто переможе… Ми зробимо це разом із усім вільним світом, і я сподіваюся, що всі ви будете з нами у день нашої перемоги”, – сказав Зеленський.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна