ЗСУ уразили два ворожі пункти управління, на Запоріжжі довелося робити три шпиталі, – Генштаб

Через високий рівень втрат російські війська в окупованій частині Запорізької області влаштували три додаткові госпіталі.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ у вечірньому зведенні у вівторок, 10 січня.

“Противник продовжує зазнавати втрат. За наявною інформацією, лікарні в місті Бердянськ Запорізької області переповнені пораненими, тому російські окупаційні війська за останній тиждень облаштували ще 3 військові шпиталі”, – сказано в повідомленні.

За цими даними, станом на 18:00 вівторка, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України з початку доби вразили два пункти управління, дві позиції ракетних військ і артилерії, п’ять районів зосередження живої сили та військової техніки російських загарбників.

Авіація Сил оборони України протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, а також чотири удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Читайте також:
ЗСУ виснажують ворога під Соледаром, щоб його тактичні успіхи обернулися пірровою перемогою, – Череватий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна