Окупанти в Криму запланували продати крадений в України авіаремонтний завод в Євпаторії

Окупаційна адміністрація РФ виставила на продаж 100% акцій ДП “Євпаторійський авіаційний ремонтний завод”, що входить до складу “Укроборонпрому”.

Про це повідомляє пресслужба держконцерну “Укроборонпром” у понеділок, 9 січня.

Завод перебуває на тимчасово окупованій території з 2014-го року.

Це вже третя спроба загарбників продати те, що їм не належить, підкреслили в держконцкрні.

“Дії окупаційної влади РФ є черговим проявом агресії проти територіальної цілісності та суверенітету України, а результати так званого аукціону вважатимуться недійсними. Тимчасово окупована Росією Автономна Республіка Крим є невід’ємною частиною території України, на яку поширюється дія Конституції та законів України, а також міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України. Тимчасова окупація РФ територій України є незаконною і не створює для держави-агресора жодних територіальних прав. Після деокупації території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя ми обов’язково відновимо контроль над діяльністю ДП “Євпаторійський авіаційний ремонтний завод”, – йдеться у позиції “Укроборонпрому”.

Читайте також:
“Естафета прийнята”: над Євпаторією – вибухи та спалахи. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.