Росіяни обстріляли Мерефу під Харковом, загинув цивільний

Пізно ввечері російські війська завдали ракетних ударів по місту Мерефа в Харківському районі. Загинув цивільний чоловік.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Після 23-ї години він інформував жителів Харкова та області про те, що “окупанти знову наносять удари” і слід перебувати в укриттях.

Затим стало відомо про два “прильоти” ворожих ракет у Мерефі й одного постраждалого.

“За уточненими даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ударів окупантів у Мерефі загинув 50-річний чоловік”, – написав голова в телеграмі опівночі.

“Навіть на Різдво ворог не припиняє терор мирного населення!” – наголосив він.

Нагадаємо, президент країни-агресора Путін доручав міністру оборони запровадити “режим припинення вогню” на час святкування Різдва за юліанським календарем (із 12:00 6 січня). Україна назвала це “лицемірством“. І справді, 6-7 січня бойові дії тривали, росіяни атакували на Донеччині та вчиняли артилерійські обстріли по лінії фронту.

Читайте також:
Росіяни не дотрималися оголошеного ними “різдвяного перемир’я”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна