РФ обстріляла Донеччину: по Краматорську випустили 7 ракет

У ніч на 8 січня Росія знов обстріляла Донеччину: після півночі сім ракетних ударів було завдано по Краматорську і два – по Костянтинівці, також активно обстрілювали Курахівську й інші громади.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“У Краматорську пошкоджено освітній заклад, промисловий об’єкт та гаражний кооператив, у Костянтинівці — промзону. На щастя, обійшлося без жертв”, – зазначив Кириленко.

Міський голова Краматорська Олександр Гончаренко опублікував фото наслідків нічного обстрілу міста, внаслідок якого пошкоджень зазнали два заклади освіти, вісім багатоквартирних будинків та гаражі.

За словами голови ОВА Кириленка, на Донецькому напрямку найбільш активно росіяни стріляли по Курахівській громаді. Зокрема, в самому Кураховому пошкоджено тепломережі, в смт Курахівка — три приватні будинки. у Вовчанці — господарчі приміщення, а в Острівському — два будинки та літню кухню. Також протягом ночі тривали артобстріли Мар’їнки, а на ранок обстрілу з “градів” зазнала Авдіївка. Постраждалих немає.

На Горлівському напрямку одна цивільна людина й одна отримала поранення в Соледарі.

 Читайте також:
Росіяни обстріляли Мерефу під Харковом, загинув цивільний

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна