Росія в лютому може піти на загострення ситуації, – Данілов

У лютому Росія може піти на загострення ситуації. Саме в цьому місяці виповниться рік від повномасштабного вторгнення окупантів.
Нині є деякі ознаки підготовки загострення, зокрема активізація спроб схилити Україну до невигідних переговорів.

Про це в коментарі “Суспільному” розповів секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

“Лютий для них буде вирішальний. Тому що дати для них, річниця тощо. Вони готуються до загострення. Зараз людина на прізвище Козак активізувався. Проводить зустрічі з діячами з Європи для того, щоб примусити нас до підписання певних мирних, як вони вважають, угод а-ля «мінськ-3». Звичайно, ми на це не підемо. Багато є маркерів, які дають нам привід говорити про те, що у лютому вони можуть мати ще одну спробу для того, щоб вирішити це питання. У другій половині лютого Мюнхенська безпекова конференція буде відбуватися, 23-24 лютого події в Нью-Йорку. Червоний хрест зараз почав дуже турбуватися, а чим же ми вбиваємо росіян. Багато маркерів, які вказують, що у лютому може бути певне загострення”, – сказав Данілов.

Він наголосив, що Україна готується до будь-якого розвитку подій.

“Ми здійснюємо наступ щодня. Наступи бувають різні. І що мав на увазі Кирило Буданов (говорив про українське просування навесні – ред.), він як розвідник дав інтригу. Де це буде наступ, в якій точці світу він буде починатися, давайте побачимо. Це буде обов’язково. Це буде цікаво. Наш ворог не буде очікувати. Вони розглядають мапу нашої країни як для наступу на цих терористів. Ми цих щурів будемо ганяти по всій планеті, вони ніде від нас не сховаються”, – підкреслив секретар РНБО.

Читайте також:
Навесні Україна планує великий наступ, – Буданов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна