У Ростовській області повністю згорів корпус військової частини, – ЗМІ

У селищі Персіанівському Ростовської області Росії вранці 27 грудня повністю згорів двоповерховий корпус 150-ї мотострілецької дивізії.

Про це повідомляє місцеве видання Rostov.ru.

Пожежа почалася рано-вранці в районі вулиці Кадамівської, 3. За даними журналістів, вогонь швидко поширився по всій споруді.

На місце події виїхало кілька екіпажів МНС.

Місцеві жителі повідомили, що чорний дим огорнув увесь населений пункт.

Як уточнює ЗМІ, корпус, що згорів, був новим — його побудували у 2016 році.

Причини пожежі та інші подробиці події наразі невідомі. Спеціалізовані російські відомства пожежу поки що не коментували.

Довідково:
150-та мотострілецька Ідрицько-Берлінська ордену Кутузова дивізія — тактичне з’єднання сухопутних військ РФ. Підрозділи дислокуються у Ростовській області.
У Росії її вважають “правонаступницею” 150-ї стрілецької дивізії, яка брала участь у штурмі Рейхстагу 1 травня 1945 року.
Її вирішили відродити після початку російсько-української війни. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу на селекторній нараді до Міноборони 14 січня 2016 року розповів про формування мотострілецької дивізії.

Читайте також:
У Ростовській області РФ розбився другий військовий літак за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна