Наєв перевірив готовність оборонців Київщини до протидії ДРГ. ВІДЕО

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність Сил оборони Київщини до протидії диверсійно-розвідувальним групам противника.

Про це повідомляє Командування ОС ЗСУ.

“За легендою противник намагається висадити тактичний повітряний десант та здійснити захоплення важливого державного об’єкта. Підрозділи Збройних сил у взаємодії з підрозділами Національної гвардії України здійснили знищення транспортних гелікоптерів у повітрі та нанесли вогневе ураження по передовому загону, який намагався захопити відповідний плацдарм для подальших дій”, – розповів Наєв.

За його словами, для того, щоб здійснити вогневе ураження, було проведено маневр артилерії (саме з цим могли бути пов’язані вибухи, які чули кияни вранці 25 грудня під час повітряної тривоги – “Н”). З цією метою долається водна перешкода за допомогою ПТС-2 та поромних переправ.

“Але меж удосконаленню практичних навичок та умінь нашого особового складу немає. Командири будуть продовжувати зазначене тренування і надалі для доведення дій підлеглих до автоматизму”, – наголосив командувач ОС.

Відео:

Читайте також:
Наєв перевірив готовність ЗСУ відбивати ймовірний наступ з боку Білорусі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна