По дорозі зі США Зеленський зустрівся ще й із Дудою. ВІДЕО

На зворотному шляху зі Сполучених Штатів Америки до України Президент Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою в місті-рятівнику Жешуві.

Про це у четвер, 22 грудня, повідомила пресслужба ОПУ.

“Глави держав підбили підсумки 2022 року, що приніс надзвичайно складні історичні виклики через повномасштабну війну, яку 24 лютого розпочала Росія проти України. Володимир Зеленський подякував Анджею Дуді за потужну підтримку українців з боку Польщі та її громадян”, – йдеться в повідомленні.

Лідери обговорили стратегічні плани на майбутнє, порядок денний двосторонніх відносин та взаємодії на міжнародному рівні в наступному році.

“Президенти торкнулися широкого спектра тем з акцентом на посиленні обороноздатності Української держави та гуманітарних питаннях, що надзвичайно важливі, зокрема, для українських тимчасових переселенців, які були змушені виїхати з України, рятуючись від війни”, – додали на Банковій.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Читайте також:
“Україна жива та б’ється”: Зеленський виступив перед Конгресом США. КЛЮЧОВІ ТЕЗИ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна