У Кривому Розі під завалами зруйнованого російською ракетою будинку знайшли тіло півторарічного хлопчика

У Кривому Розі, де російська ракета під час масованого удару 16 грудня зруйнувала цілий під’їзд житлового будинку, закінчили розбирати завали: близько півночі рятувальники знайшли тіло півторарічного хлопчика, якого до останнього шукали зі сподіванням, що дитині вдалося вижити.

Таким чином, внаслідок обстрілу РФ у цьому будинку загинуло четверо людей, повідомляє сайт “Свої. Кривий Ріг“.

Як писала “Новинарня“, російська ракета зруйнувала у триповерховому житловому будинку цілий під’їзд. Його мешканці опинилися під завалами. 13 людей, серед яких четверо – діти, вдалося врятувати. Їх госпіталізували з травмами різної тяжкості (найважче постраждала 7-річна дівчинка).

Рятувальна операція тривала понад 15 годин. Спершу рятувальники виявили тіло 64-річної жінки, потім знайшли її сусіда, молодого чоловіка Олександра. Ближче до вечора з-під плит дістали тіло його дружини Людмили.

Їхнього півторарічного сина шукали до ночі. На жаль, він також не вижив: тіло дитини рятувальники виявили під завалами на другому поверсі будинку.

Старший братик цього малюка тепер залишився повним сиротою. На момент російської ракетної атаки він був у бабусі (на фото – він із батьками).

Фото: Свої. Кривий Ріг

Нагадаємо, вранці 16 грудня Росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. Через обстріли російськими окупантами пошкоджено енергетичні об’єкти на сході та півдні України.

Читайте також:
16 грудня ППО ЗСУ збила 79% російських ракет

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна