У зоні ЧАЕС встановили новітні засоби відеоспостереження

Зону Чорнобильської АЕС обладнали новими для України засобами відеоспостереження, що дають змогу навіть уночі зі значної відстані фіксувати пересування об’єктів масштабу людини.

Про це повідомив начальник Головного управління НПУ в Київській області Андрій Нєбитов, передає “Інтерфакс-Україна” в четвер, 15 грудня.

“Окремо працюємо над встановленням спеціальних камер і звукових датчиків, які захищатимуть електростанції, що на визначеній дистанції виявлятимуть об’єкти на кшталт дрона чи ракети й сповіщатимуть про них сили ППО. Це теж нова ініціатива, яку реалізуємо на нашій платформі”, – сказав Нєбитов.

“Ідемо шляхом розвитку, бо за нами столиця, і саме тут місце безпековим інноваціям”, – сказав головний поліцейський столичного регіону.

Читайте також:
ЧАЕС відновила роботи з переробки та поховання радіоактивних відходів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна