На Запоріжжі ЗСУ спалили близько 10 одиниць техніки окупантів, – Генштаб

У Запорізькій області Сили оборони вразили район зосередження російських окупантів. Спалені близько десяти одиниць ворожої техніки.

Про це ввечері в середу, 14 грудня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“Підтверджено вогневе ураження 12 грудня поточного року району зосередження загарбників біля Вербового Запорізької області. Знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки різного типу, втрати серед військовослужбовців противника уточнюються”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ворог і далі використовує мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування поранених військовослужбовців окупаційних військ та найманців приватних військових кампаній.

Так, у тимчасово окупованому Луганську, на території міського шкірно-венерологічного диспансеру проходять лікування поранені представники ПВК “Вагнер”.

Читайте також:
СПИСОК 64 військових ЗСУ, звільнених із полону 14 грудня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна