У Скадовську підірвали авто “заступника глави” окупаційної адміністрації

В окупованому Росією місті Скадовськ Херсонської області в понеділок було підірвано автомобіль, в якому перебував перший заступник глави російської адміністрації в Херсонській області Віталій Булюк.

Як повідомляє російське агентство “Интерфакс”, водій автомобіля загинув на місці.

Булюк отримав травми та перебуває в лікарні у Криму в стані середньої тяжкості. Автомобіль згорів.

Російський міністр охорони здоров’я на Херсонщині Вадим Ільмієв, який розповів журналістам про стан Булюка, також повідомив, що, за його даними, автомобіль вибухнув на міні спрямованої дії.

“Суспільне” уточнює з посиланням на очевидців, що вибух стався біля будинку Булюка, коли він сидів в автомобілі разом із водієм.

Як зазначено на сайті російської адміністрації в Херсонській області, Віталій Булюк займається питаннями економіки, фінансово-бюджетної політики, сільського господарства, доходів і зборів.
До 2015 року він був керівником херсонської митної служби, пізніше був звільнений через люстрацію. На посаду заступника глави російської адміністрації в Херсонській області його було призначено у травні.

Читайте також:
Окупаційна адміністрація Херсона перемістилася до Скадовська, – зведення Генштабу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна