МО Британії “буде відкритим” для постачання Україні далекобійних ракет, якщо РФ і далі битиме по цивільній інфраструктурі

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що буде відкритим щодо постачання Україні далекобійних систем, якщо Росія продовжуватиме обстрілювати цивільну інфраструктуру України.

Про це він сказав, відповідаючи в парламенті на запитання колишнього прем’єр-міністра Бориса Джонсона, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на The Guardian 12 грудня.

Джонсон запитав Воллеса про можливе постачання Києву ракет більшої дальності для знищення або пошкодження місць запуску російських безпілотників.

“Я постійно переглядаю системи озброєнь, які ми могли б надати. Ми також маємо на озброєнні потенційні системи озброєнь, які є більш дальнобійними, і якщо росіяни продовжуватимуть обстрілювати цивільні райони і намагатимуться порушити Женевські конвенції, то я буду відкритим для того, щоб побачити, що ми будемо робити далі”, – сказав Воллес.

Читайте також:
“Найкраще, що можливо було зробити”: ЗМІ припустили, чим було завдано ударів по аеродромах РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна