Рашисти ударили ракетою С-300 по Сумщині – пошкодили більше 25 будівель. ФОТО

Російська армія атакувала зенітною ракетою С-300 селище Велика Писарівка, що поруч із кордоном в Охтирському районі Сумської області.

Про це вранці 10 грудня повідомив голова ОВА Дмитро Живицький.

“Вчора ввечері, близько 21-ї години, Росія завдала ракетного удару по Великописарівській громаді. Ракета С-300 розірвалася в центрі населеного пункту та пошкодила 20 приватних будинків, багатоквартирний дім, приміщення пожежної частини, виконавчої служби, відділення банку, п’ять магазинів та автомобілі”, – ідеться в повідомленні в телеграмі.

“На щастя, інформація про постраждалих не надходила”, – зазначили в ГУ Нацполіції.

Фотогалерея:

обстріл С-300 - Велика Писарівка_1 обстріл С-300 - Велика Писарівка_3 обстріл С-300 - Велика Писарівка_2
<
>

За даними обласної поліції, протягом минулої доби окупанти завдали по населених пунктах Сумської області 48 артударів та 1 ракетний удар.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 438 “Порушення законів та звичаїв війни” Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Атака на Південь: ПС збили 10 із 15 дронів, але Одещина лишилася без світла

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна