Україна підписала меморандум з найбільшою розвідувальною компанією світу

Міністерство цифрової трансформації підписало меморандум про співпрацю з найбільшою розвідувальною компанією світу Recorded Future, який допоможе захистити критичну інфраструктуру України від військової та кіберагресії з боку Росії.

Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров.

Він зазначив, що Recorded Future надасть Україні розвідувальну платформу, аналітиків та інженерів, які співпрацюватимуть з командою Мінцифри.

“Разом створюватимемо технологічні рішення для захисту українців від російських атак. Після перемоги зможемо експортувати наш досвід на весь світ”, – наголосив Федоров.

Він нагадав, що компанія вже допомогла Україні в розслідуванні воєнних злочинів росіян, відкрила доступ до платформи Intelligence Cloud на понад 10 мільйонів доларів та допомогла впоратися з кібератаками.

“Дякую Recorded Future за підтримку. Продовжуємо працювати, щоб Україна стала номер 1 у світі за розвитком military-tech”, – написав міністр.

Читайте також:
ГУР відзвітувало про результати роботи супутника від фонду Притули

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна