“Продовжуємо боротьбу до Перемоги”: Залужний звірився з американським головкомом

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив нові виклики війни з Росією в телефонній розмові з американським колегою Марком Міллі.

Про це головком ЗСУ повідомив у соцмережах увечері в суботу, 3 грудня.

“Провів телефонну розмову з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Подякував за значні зусилля, які генерал Міллі особисто, Міністр оборони Остін та Президент Байден докладають для забезпечення потреб Сил оборони України у відсічі російської повномасштабної агресії”, – повідомив генерал Залужний.

Він також розповів, що поділився оцінками ситуації на фронті та безпекових ризиків, що їх несуть масовані ракетні удари Росії по енергетичній інфраструктурі.

“Деталізував наші запити в озброєнні та техніці, системах протиповітряної та протиракетної оборони. Запевнив, що попри складні умови ведення бойових дій, ми продовжуємо боротьбу до Перемоги”, – ідеться також у дописі.

Читайте також:
Від безсилля росіяни воюють із лікарнями, мирним населенням і немовлятами, – Залужний

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна