Як тільки в Херсоні відновили електрику, росіяни почали бити по відповідних об’єктах, – Гуменюк

Російська артилерія з лівого берега Дніпра веде вогневу роботу по Херсону, щоб знову позбавити його електропостачання, яке відновлюють енергетики.

Про це 3 грудня в ефірі національного телемарафону сказала начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, яку цитує “Армія Inform“.

“Як би не хотілося порадіти тому, що відновлюються елементи інфраструктури, зокрема й критичної, треба пам’ятати, що гібридна війна має свої ознаки та інформаційний фронт. Саме ці повідомлення дратують ворога, і він намагається негайно зреагувати. Як тільки відновили електрику в Херсоні, росіяни почали бити по відповідних об’єктах інфраструктури”, – розповіла Гуменюк.

За її словами, на решті деокупованої території тривають стабілізаційні заходи. Цивільному населенню краще бути дуже обережними і спостережливими, тому що багато ділянок звільненої території все ще залишаються небезпечними та замінованими.

Читайте також:
3-5 грудня частково знята заборона на перетин Дніпра в районі Херсона – для евакуації з лівого берега

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна