Вибух гранати біля стоянки ДСНС в Одесі: 8 постраждалих

В Одесі ввечері у п’ятницю, 2 грудня, прогримів вибух: за попередньою інформацією, здетонувала граната, поранення отримали кілька людей.

Надзвичайна подія сталася близько 16:30 на перетині вулиць Прохорівської та М’ясоїдівської, інформує “Суспільне“.

Як повідомили у пресслужбі поліції, на Прохорівській патрульні зупинили автомобіль марки “Додж”, під час перевірки якого в багажнику виявили вибухонебезпечні предмети. На місце події викликали слідчо-оперативну групу територіального підрозділу, після прибуття якої стався вибух.

Поранення отримали вісім людей: троє цивільних громадян та п’ятеро поліцейських. Усіх їх госпіталізували.

Одеське видання “Думская” пише, що все це сталося на парковці біля Головного управління ДСНС України в Одеській області. Неподалік розташований один із популярних “пунктів незламності”.

Головний лікар Одеської міської лікарні №11 Микола Турчин повідомив “Суспільному”, що у частини поранених, яких доставили до закладу, від вибуху гранати травми ніг середньої тяжкості. Їх обстежують.

Читайте також:
В Одесі агента ФСБ засудили до 15 років ув’язнення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна