ССО знищили ворожий комплекс РЕБ на Запоріжжі

Військовослужбовці Сил спеціальних операцій ЗСУ знищили ворожий комплекс радіоелектронної боротьби у місті Пологи Запорізької області.

Про це в п’ятницю, 2 грудня, повідомила пресслужба Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

“Напередодні підрозділ ССО України встановив точне місце перебування комплексу радіоелектронної боротьби противника у місті Пологи Запорізької області. Окрім створення перешкод Силам оборони України цей комплекс окупанти використовували для подавлення мобільного зв’язку у населеному пункті. Таким чином вони фактично відрізали містян від комунікації з навколишнім світом”, – йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що координати ворожого РЕБу воїни ССО передали дружнім артилерійським підрозділам, які знищили комплекс противника.

“Між іншим, саме цей підрозділ Сил спеціальних операцій раніше відзначився знищенням ворожого комплексу С-300, який обстріляв пологовий будинок у Вільнянську Запорізької області, внаслідок чого загинуло немовля”, – додали в КССО. 

Читайте також:
ССО показали, як із БПЛА добивають росіян під час обстрілів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна