Рашисти готують евакуацію із Запорізької області, – ГШ

Російські загарбники потроху відводять свої підрозділи із Запорізької області та готують евакуацію окупаційних адміністрацій.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні в четвер, 1 грудня.

“За наявною інформацією, російські окупаційні війська відводять окремі підрозділи та готують до евакуації персонал окупаційних адміністрацій населених пунктів тимчасово зайнятої території Запорізької області”, – сказано в повідомленні.

“Так, з населеного пункту Михайлівка виїхали підрозділи, що базувалися у місцевому відділку поліції та одному з навчальних закладів. В населених пунктах Пологи та Інженерне окупанти виїжджають з будинків, де вони були розквартировані, вивозять викрадене майно. У населеному пункті Бурчак окупаційна влада проводить перепис для так званої добровільної евакуації населення”, – інформує Генштаб.

Нагадаємо, раніше очільник НАЕК “Енергоатом” Петро Котін висловлював думку про те, що росіяни готуються до виходу із Запорізької АЕС.

У листопаді росіяни проводили евакуацію мирного населення, а також своїх “адміністрацій” перед відступом із правобережжя Херсонської області.

Читайте також:
Кличко виключає повну евакуацію з Києва, але просить містян робити запаси

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна