Суд обрав запобіжний захід президенту УАФ Павелку

Печерський суд Києва призначив президентові Української асоціації футболу Андрію Павелку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави в сумі 9 мільйонів 880 тисяч гривень.
Йдеться про справу щодо зникнення мільйона євро на оборудці з будівництвом заводу штучних покриттів для футбольних полів.

Рішення суд ухвалив у вівторок, 29 листопада. 

Павелка доправлять в Лук’янівське СІЗО, де він чекатиме на внесення застави.

Відомо, що судове засідання відвідали колишні легендарні футболісти, а нині працівники УАФ – Олег Блохін, Анатолій Дем’яненко, Олег Блохін та Олексій Михайличенко.

Напередодні такий же запобіжний захід призначили Юрію Запісоцькому – генеральному секретарю УАФ. Судове засідання у кримінальному провадженні мало відбутися ще у п’ятницю, але через фейкове замінування Печерського суду запобіжний захід президенту УАФ обрали лише сьогодні, написав у телеграм-каналі журналіст Костянтин Андріюк.

Нагадаємо, що Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко та генеральний секретар організації Юрій Записоцький підозрюються у розкраданні великих сум на угоді з будівництвом заводу з виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Читайте також:
На президента ФФУ Павелка відкрили кримінальні справи за трьома статтями, — адвокат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна